Pagini

luni, 3 ianuarie 2011

Şerban Huidu iese de la Terapie Intensivă, medicii au luat decizia să-l mute într-un salon

Veştile din Austria sunt din ce în ce mai bune pentru Şerban Huidu, vedeta de la Prima Tv şi Kiss FM, care a suferit un grav accident de schi la sfârşitul anului. Medicii au decis să-l scoată din secţia de Terapie Intensivă şi să-l multe într-un salon. Acest lucru înseamnă că vedeta de la Prima TV a trecut complet hopul.  Urmează recuperarea!
Reporterii Adevărul de Seară din Timişoara transmit că medicii austrieci au decis să-l scoată pe Şerban Huidu din secţia Terapie Intensivă a spitalului din Innsbruck, unde acesta a ajuns după un accident de schi. Acesta este ultimul pas pe care "cârcotaşul" îl face pentru recuperare după accident. Medicii austrieci au spus că sunt mulţmiţi de evoluţia stării lui. UPDATE, ORA 15.50 Medicul lui Huidu: „Urmează o perioadă foarte lungă de recuperare"
În ultimele 24 de ore starea pacientului s-a îmbunătăţit din nou. Medicii de la unitatea de terapie intensivă a Spitalului Universitar de Neurologie sunt, de asemenea, foarte mulţumiţi cu rezultatele examinărilor în curs de desfăşurare", a declarat Johannes Schwamberger, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din Innsbruck.


click pe poză pentru galerie foto din spital

Prin urmare, profesorul care îl examinează pe Şerban Hudiu a decis să-l transfere pe „cârcotaş" de la unitarea de terapie intensivă la o secţie normală de la Neurologie. „De azi, Şerban Huidu va începe o fază foarte lungă de recuperare, care ar putea dura săptămâni sau chiar luni. Cele mai important lucru este odihna", a mai spus Johannes Schwamberger.

Asistentă din Banat pe post de translator
Reprezentanţii spitalului din Innsbruck au anunţat că acesta a fost ultima informaţie publică despre starea şi recuperarea lui Şerban Huidu, aceştia dorind să respecte viaţa privată a pacientului.

click pe poză pentru imagini cu Cristina Huidu, soţia lui Şerban

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu