Pagini

luni, 3 ianuarie 2011

Domnu' Base,nu faceti economie !!!

Cand nu-i aglomeratie, foloseste autoturismul. Cand pe sosele se merge bara la bara, ia... elicopterul. Mii de romani n-au avut duminica sansa presedintelui Traian Basescu.
elicopter basescuPe DN1, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, a fost inghesuiala, ca la final de weekend. Si inca ce weekend, sambata - Anul Nou, duminica - 2 ianuarie. La pensiuni, in vile si hoteluri, peste tot a fost plin de Revelion.

A venit si clipa plecarii si soselele s-au aglomerat, asa ca s-a circulat cu viteza melcului. Politistii au iesit sa dirijeze circulatia. Prilej de nervi, de oboseala suplimentara.
Seful statului a sosit la Predeal de vineri, si a petrecut Revelionul la o vila de protocol, impreuna cu Emil Boc, Gheorghe Ialomitianu, Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu.  
La intoarcere, Basescu a plecat de la Predeal cu un elicopter, care a aterizat pentru a-l prelua, impreuna cu sotia sa, Maria, chiar în apropierea DN1. Elicopterul a decolat în jurul orei 15. In urma lui au ramas coloane parca interminabile de masini. Din cauza aglomeratiei, duminica, traficul rutier de pe DN 1 a fost deviat de la Brasov catre Valea Prahovei pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu